• Home
  • Fapt divers
  • Olivia de Havilland, singura actriță în viață din „Pe aripile vântului”, a împlinit 104 ani

Olivia de Havilland, singura actriță în viață din „Pe aripile vântului”, a împlinit 104 ani

Olivia de Havilland

Celebra actriță Olivia de Havilland a împlinit 104 ani pe 1 iulie. Una dintre figurile remarcabile ale generației de aur a Hollywoodului, care a jucat în legendarul film „Pe aripile vântului’, susține că este înnebunită după vârsta ei și ar vrea să trăiască veșnic.

Anul trecut, pe 15 decembrie s-au sărbătorit 80 de ani de la lansarea filmului „Pe aripile vântului’, care face furori și astăzi, iar Olivia de Havilland este singura artistă în viață din distribuția filmului ‘Pe aripile vântului’
Îndrăgita actriță a mărturisit că a trăit până la 104 ani câți alții în trei vieți. A avut o viață tumultuoasă, dar frumoasă și mărturisește că nici dacă ar putea nu ar vrea să-și schimbe vârsta.Ce simt în legătură cu vârsta mea? Sunt înnebunită după ea, n-aş face nimic ca să o schimb’, a declarat actriţa, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Robert Osborne, un istoric de film de la TCM, susține că Olivia este într-o formă de invidiat. „Vorbim în fiecare duminică. Mi-aș dori să fac un interviu cu ea pentru TCM, dar ea vrea ca lumea să-și amintească de ea pentru cariera ei spectaculoasă, în loc să se mire despre felul cum arată acum la 104 ani’, a declarat Robert, chiar de ziua celebrei actrițe, anul trecut.

Olivia și-a păstrat eleganța și farmecul cu care a cucerit publicul chiar și la venerabila vârsta. „Prefer să trăiesc veșnic, perfect sănătoasă, dar dacă trebuie, la un moment dat, să părăsesc această viață, aș vrea să o fac în timp ce stau pe un șezlong, parfumată, îmbrăcată cu o haină din catifea asortată cu cercei cu perle, cu șampanie lângă mine și tocmai descoperind răspunsul la un joc de cuvinte încrucișate în limba engleză’, a mai spus, într-un interviu, Olivia de Havilland.

Parteneri