AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Piedone: Sunt lupul singuratic. Neoamenii m-au trimis nevinovat la zoo, oamenii m-au judecat și m-au eliberat în haita mea divină

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a publicat marți, pe Facebook, un mesaj bizar cu tentă electorală, în care se autointitulează „lupul singuratic” care atunci „când neoamenii m-au închis și m-au trimis nevinovat la zoo vreme de un an și-o lună, oamenii m-au judecat, m-au absolvit de orice vină și m-au eliberat în haita mea divină”.

„Când te naști lup, rămâi lup! indiferent de numărul vânătorilor care te hăituiesc și te țintesc să te doboare! Sunt lupul atipic: blând cu oamenii, fiară cu… neoamenii! Sunt lupul singuratic! Nu mușc veterinarul și nici pădurarul, dar… nici nu leg prietenii strâmbe cu drujbarii prin adâncul pădurii! Sunt lupul bunic, biologic dator să-mi apăr haita și specia de toți inamicii pădurii! Atenție! Când neoamenii m-au închis și m-au trimis nevinovat la zoo vreme de un an și-o lună, oamenii m-au judecat, m-au absolvit de orice vină și m-au eliberat în haita mea divină! Cum aș putea mușca vreodată omul? Piedone, Lupul iubit de oameni”, scrie Piedone.

Mesajul este însoțit de un desen în care edilul apare pe locul I al unui podium, cu mesajul „…vă aștept să vă ocupați…locurile”.

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!