Recomandările lui Dr. Oz pentru românii care vor să slăbească

 

Celebrul doctor Dr. Oz a facut o serie de recomandari pentru o viata sanatoasa romanilor care au venit sa il asculte la conferinta din Romania.

Dr. Oz a spus ca oamenii nu slabesc daca beau bauturi dietetice, ci „solutia este apa”, care trebuie sa fie mereu la indemana. Mai mult, el a recomandat combinatia de apa cu lamaie pentru ca stimuleaza sucurile gastrice, pentru o buna digestie.

Distribuie prietenilor

„Daca bei apa, rezolvi multe”, a spus Dr. Oz. Pentru a imbatrani mai frumos, ar trebui sa facem exercitii fizice timp de 30 de minute pe zi, sa avem o alimentatie sanatoasa si sa ne controlam dependentele si nivelul de stres, a mai spus Mehmet Oz pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

Totodata, el a precizat ca creierul are nevoie de „mancare, sex si somn” si ca pentru un stil de viata sanatos trebuie gasite „solutii care sa si placa”, nu sa mancam mancare cu gust de carton.

Cauza pentru care oamenii nu se ingrijesc este, potrivit medicului, lipsa stimei de sine, chiar daca vin cu scuze ca lipsa de timp sau bani.

Sursa – caplimpede.ro