CIORBĂ DE PERIŞOARE – REȚETA AUTENTICĂ A CELEI MAI IUBITE CIORBE ROMÂNEȘTI 1 an în urmăClasica ciorba de perisoare este o bunătate ce nu ar trebui să lipsească din cartea personală de bucate a…
Învață cum se prepară corect lebărul de porc. Rețetă excepțională pentru Crăciun 1 an în urmă Lebarul (germ. Leberwurst) este un alt preparat traditional pe masa de Craciun. Este un carnat pe baza de organe -…
Aşa faci cea mai bună SALATĂ BOEUF. Ingredientul GREŞIT pe care gospodinele îl folosesc 1 an în urmă Pregătirile pentru Sărbătorile de iarnă sunt în plină desfășurare. Salata boeuf este vedetă pe masa de sărbători și…
Așa prepari CÂRNAȚI TRADIȚIONALI DE CASĂ 1 an în urmă Dacă nu vreți să cumpărați cârnați gata făcuți de la magazin ci preferați să îi faceți chiar dumneavoastră în…
Tobă de casă, rețeta tradițională 1 an în urmă Sărbătorile se apropie, iar gospodinele se pregătesc din timp cu bucate tradiționale. Azi îți prezentăm cum faci…
Secretul piftiei de porc. Ce nu trebuie să faci DELOC! 1 an în urmă O gospodină cu experienţă din Bucureşti dezvăluie care este greşeala pe care nu trebuie să o facem pentru ca piftia…
Cozonac pufos, după rețeta bunicii. Ingredientul secret pentru a avea cei mai gustoși cozonaci 1 an în urmă Cozonac pufos, după rețeta bunicii. Nu este ușor să ai cozonaci pufoși și gustoși, ca ai bunicii, în zi de…
Prepară chifteluţe din conopidă. Sunt delicioase! 1 an în urmă Dacă nu ai mâncat până acum chifteluţe din conopidă, e timpul să le încerci. Sunt extrem de gustoase şi săţioase…
Aşa prepari fasole cu ciolan, reţeta preferată de mulţi români 1 an în urmă Fasole cu ciolan, reţeta preferată de mulţi români, mai ales în luna decembrie, este uşor de preparat.INGREDIENTE…
Excelenţii cartofi ţărăneşti cu ceapă. E o reţetă simplă de post pe care merită s-o încerci 1 an în urmăE perioada postului de Crăciun și gospodinele caută formule pentru bucătărie care să mulțumească familia.…