AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Român sceptic, 47 de ani, mort de Corona la Paris: „A văzut cineva un om bolnav sau mort de la Corona?“

Şoferul de TIR român care nu credea în boală, răpus de COVID-19 la Paris: „A văzut cineva un om bolnav sau mort de la Corona?“ Vâlceanul Marian Giurea, de 47 de ani, din comuna  Alunu, a murit răpus de coronavirus la Paris, deşi credea că pandemia este o conspiraţie mondială.

Marian Giurea se stabilise cu familia în Franţa. Bărbatul s-a stins pe un pat de spital din Paris, la 10 aprilie.

Ironia sorţii face că, în urmă cu o lună, bărbatul s-a arătat sceptic în privinţa acestui nou virus. Într-un mesaj pe Facebook, postat în data de 17 martie, acesta întreba: „Bună ziua la toată lumea, am şi eu o întrebare la cine ştie să dea un răspuns. Am văzut că în toată lumea spun că mor milioane de oameni şi sute de milioane sunt bolnavi. Întrebarea mea este: a văzut cineva un om bolnav sau un om mort de la Corona? Vă rog frumos să-mi ziceţi şi mie, să nu mor prost. Vă pup”, spunea vâlceanul acum o lună.

Apoi s-a contaminat cu virusul COVID – 19 şi pe patul de spital a recunoscut: „Nu credeam că e adevărat… Nu mai pot, nu pot să respir, mă dor toate oasele, toată carnea…”. Și a murit. Nu avea alte boli și părea un munte de om.

Sursa Adev.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!