A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Să vezi ce n-ai văzut: Ninge feeric cu lebede la ţărmul Mării Negre

3 6.243

 

Lebedele, cele mai răsfățate păsări în baletul clasic, își fac apariția, în fiecare iarnă, în golful Capul Turcului,  din Eforie Sud. De peste 10 ani lebedele rămân aici, lipite țărm și atrase de dragostea oamenilor.

Spectacolul este feeric, lebedele aduc grație și candoare, iar oamenii care le hrănesc devin, parcă, mai buni. Privindu-le, simți că viața e frumoasă, iar candoarea n-a fost desființată ca ozonul, pădurile și iarna cu zăpezi.

L. Prahoveanu, AMPress

loading...
3 Comentarii
 1. livia spune

  SUPERB!

  1. Despina Skeletti Budișteanu spune

   Intr-adevăr ceva cu totul special din toate punctele de vedere.
   Asta imi aduce aminte că odată eram la o cafenea pe Coasta de Azur. Cafeneaua era in forma de un mic vaporas de plimbare, dar proptita in plajă nu se mișca. Imi plăcea acolo si mă așezam când puteam chiar în prova, ajunsă aproape de mare. Acolo era un mic golf. Cu ochii lipiți de el imi sorbeam cafeaua. Un domn singur de la altă masă tot fotografia din dreapta în stânga. Deodată îmi spune, vazând că eu nu mă mișc: „Ați văzut. O lebădă. Este o lebădă pe Mediterana”. Atunci am văzut-o și acuma mâ întreb cele de pe pe Marea Neagră or fi suratele ei și au pierdut-o?

 2. […] Sa vezi ce n-ai vazut: Ninge feeric cu lebede la tarmul Marii Negre – ampress.ro 110042 Facebook interactions […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More