AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Simonis, unul dintre şefii PSD geniali ai României

Valeriu Nicolae
·
Simonis este șeful PSD-ului în Parlament. Evident un geniu. Termină un liceu sportiv și imediat se apucă de treabă la cea de-a doua cea mai nenorocită facultate pe bani de drept din România, după facultatea legionarului Drăgan pe care a terminat-o ministrul liberal Vela. Are o afacere foarte dubioasă în perioada facultății la o firmă socialistă cu profit de 500 de EUR și angajați zero. Îi curge PSD-ul prin vene și devine consilier municipal și firesc, în același timp și Director Executiv la Aeroportul Internațional Timișoara căci un liceu sportiv, o facultate de tot râsul, o firmă fără angajați și vârsta de 27 de ani sunt exact de ce are nevoie o funcție de conducere în aviația țărișoarei. Oricum în CV apare că e Director de la 21 de ani. Un Mozart al PSD-ismului autohton. Următorul pas este firesc Director la firma de înțreținere a celei mai curate și profesioniste și necăpușate și necontrolate de securiști, Transelectrica. Se ocupă de rețele. Electrice, cică.
Mai pe scurt. Un geniu de la liceul sportiv face o absolută batjocură de facultate în timp ce pretinde că este director la o firmă care nu angajează pe nimeni și are profit de 500 de EUR și ajunge să fie Director în domeniul aeronautic la 27 de ani cu zero experiență iar după numai trei ani devine și mai Director la o firmă de întreținere a echipamentelor electrice tot cu zero experiențâ în domeniu, timp în care face tot ceea ce e necesar și ajunge și deputat la 31 de ani. Acum este liderul PSD în Parlament. A fost unul dintre principalii susținători ai legilor împotriva combaterii corupției.
Desigur nu a ratat Colegiul lui Oprea/Cumpănașu că doar e boss.
CV-ul domniei sale duhnește a impostură. Are niște discursuri tâmpite, agresive și agramate. Tot ce face pare slinos sau e vomitiv. O silă de târâtoare tipică PSD-ului.
#nuvăoprișațipenoi
#PSDemafie
#nutotei

Preluat de pe contul de Facebook al scriitoarei Katia Nanu

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!