SOC PENTRU ORGANISM – IATA CE-TI POATE FACE O CEASCA DE CAFEA CONSUMATA PE STOMACUL GOL!

Maya semnează un excelent articol avertisment în legătură cu catastrofa pentru sănătate pe care o reprezintă consumul PE STOMACUL GOL al unei cesti de cafea. Vom reda mai jos o parte din acest articol, materialul integral putând fi citit de Secretele.com.nu înainte de a consemna marturia unui profesor universitar doctor, Daniela Bartoș, făcută într-un interviu pentru AMPress: ”Niciodată n-am reușit s-o conving pe mama să nu bea cafeaua pe stomacul gol. La scurt timp după ce încalcă acest principiu, vine la mine sau mă sună dacă-s la spital, plângându-se de dureri de stomac. Ai băut iar cafeaua înainte de micul dejul? Da. Ei bine, atunci tragi ponoasele!”

O ceasca de cafea pe stomacul gol este un șoc imens pentru intregul organism. Daca doriti sa evitati acest soc, ce va poate pune probleme serioase de sanatate, va trebui sa faceti unele lucruri care sunt bine de stiut.
Este incontestabil faptul ca o ceasca de cafea reprezinta o sursa de antioxidanti ce poate preveni aparitia unor boli maligne, in special cancerul de colon. Proprietatile antioxidante ale cafelei sunt un rezultat al acizilor clorogenici se gasesc in fruct, spun expertii. Cu toate acestea, impactul aceastei bauturi poate fi devastator in cazul in care este consumata pe stomacul gol.
O ceasca de cafea pe stomacul gol stimuleaza secretia acidului clorhidric al sistemului digestiv. Persoanele care sufera de gastrita pot simti asta foarte repede. Chiar si persoanele cu un stomac perfect sanatos nu sunt ferite, deoarece acidul clorhidric este folosit de organism pentru descompunerea alimentelor.
In cazul in care cantitatea acestui acid este redusa, atunci veti intampina dificultati cand veti mânca alimente bogate in proteine, deoarece acestea vor fi greu de descompus. Asadar, o ceasca de cafea pe stomacul gol va stimula secretia acidului clorhidric exact atunci cand nu este nevoie, cauzand aparitia ulcerului, intrucat stomacul nu are ce sa digere.
Mai mult pe Secretele.com