Ştii că în corpul tău există un punct al fericirii?

Se află în corpul tău şi este bine să nu-l ignori. Exista un organ în corpul fiecărui individ, despre care foarte putini știu că este punctul fericirii. Poate fi localizat ușor.
Glanda se află in piept și se numește timus. Aceasta este localizată în extremitatea superioara a cavității toracice.
Cum o poți identifica?
Așează două degete de la mâna deasupra depresiunii din zona inferioara a gâtului, chiar deasupra sternului.
In preajma acestui punct se află timusul. Este supranumit si punctul fericirii. Glanda ajuta la întărirea sistemului imunitar, la împrăștierea energiilor negative.

Cum activezi glanda?
Atingerea, palparea sau masarea usoara a acestui punct sunt metode foarte eficiente de a intensifica vibratiile de energie.
Este o punte de legatura intre creier si corp.

Glanda isi reduce dimensiunile atunci cand corpul este supus stres-ului fizic, ceea ce duce la o diminuare a energiilor vitale.
Timusul poate fi stimulat chiar folosind pumnul – asemenea lui Tarzan (nu exagera, totusi, nu este nevoie sa lovesti cu putere, o bataie usoara este de ajuns). De asemenea, poti palpa sau masa cu degetele acest punct.

Distribuie prietenilor

Fa acest lucru timp de 20-30 de secunde si inspira adanc. In acest timp poti sa te gandesti la lucruri pozitive!
Corpul tau iti va indica imediat ca acest „punct al fericirii” a fost activat – vei fi cuprins de fiori de bucurie.
Activarea cu succes a acestui punct poate necesita putin exercitiu. De aceea, este indicat sa repeti acest procedeu pana la instalarea efectelor pozitive.

Daca suferi in mod frecvent de atacuri de panica, de anxietate si de stres, repetarea acestui exercitiu de cateva ori pe zi te va ajuta sa iti recapeti echilibrul interior.
Sursa: Secretele