Tăriceanu îl vede pe Nicuşor Dan ca pe un ”dinozaur dezgheţat după 60 de milioane de ani”

„Nicuşor Dan pare dinozaurul care, dezgheţat după 60 de milioane de ani, nu înţelege nimic din lumea în care s-a trezit subit! Cum să-ţi faci din lupta anticomunistă sloganul de campanie în anul 2020? Asta este oferta PNL la 30 de ani de la Revoluţie: un candidat îngheţat în lupta de clasă? PNL a uitat istoria cu ‘vin lupii’, strategie care nu a funcţionat nici în anii ’90? De la bun început, această alianţă nu a mirosit a bine. Să faci o alianţă împotriva a ceva (să scoatem ciuma roşie din Bucureşti – spun ei) şi nu doar pentru bucureşteni”, a scris Tăriceanu pe Facebook.

Comentatorii  care ”comentează” postarea lui Tăriceanu  pun întrebarea care e mai dinozaur, că în materie de longevitate politică ”cine zice ăla e”.

Ca reprezentant al ALDE, partid de buzunar, cărat de PSD până acum, Tăriceanu se preface – conform unor comentatatori – că vrea Capitala pentru el, în realitate încercând să smulgă voturi liberale de la candidatul PNL în favoarea Gabrielei Firea, pe care o slujește cu credință.

Distribuie prietenilor

D. Dumitru, AMPress