Uită de astm sau cancer cu ajutorul acestui produs banal

 

Este la îndemâna oricui, nu costă mult – ba chiar e ieftin în comparație cu multe medicamente sau alimente. Bicarbonatul de sodiu este un remediu homeopat traditional datorita eficacitatii sale. Odinioara era folosit pentru vindecarea racelii, iar astazi este utilizat pentru a vindeca inclusiv cancerul.
Cand organismul este incarcat cu aciditate regenerarea celulelor este afectata, iar acest lucru duce la boli cronice atat timp cat celulele sanatoase nu se mai pot reproduce. Iar in societatea moderna dieta nu face decat sa creasca aciditatea in corp.
Exista cazuri, de care nu se prea vorbeste, de vindecare prin folosirea bicarbonatului de sodiu.

Astm
Exista forme agresive de astm rezistente la bronhodilatori si la corticosteroizi care afecteaza copiii. Un studiu a aratat ca administrarea intravenoasa cu bicarbonat de sodiu imbunatateste PCO2 – presiunea partiala a dioxidului de carbon si ph –ul la copii.

Distribuie prietenilor

Chimioterapie
Bicarbonatul de sodiu este o substanta naturala excelenta la neutralizarea substantelor toxice. Intr-o perioada in corpurile noastre sunt atacate constant de substantele toxice, bicarbonatul de sodiu este un adevarat aliat. Bicarbonatul de sodiu este folosit alaturi de chimioterapie pentru a prefenii imbolnavirea rinichilor.

Cancer
Bicarbonatul de sodiu alcalinizeaza zona din jurul tumorilor ceea ce face impiedica dezvoltarea acestora, intrucat ele prospera intr-un mediu acid si mor intr-unul alcalin. In plus, s-a descoperit ca bicarbonatul de sodiu imbunatateste activitatea amtimorara a celorlalte medicamente anti-tumori. Mai mult, previne recurenta cancerului.
Bicarbonatul de sodiu are o multime de aplicatii homeopatice si este un supliment uimitor in echilibrarea nivelului ph-ului din organismul uman. Doar ai grija ca bicarbonatul de sodiu pe care il folosesti sa nu contina aluminiu.

Sursa: naturalcureshouse.com