• Home
  • Prima
  • Un al doilea accident cumplit: patru morţi, iar alţi patru sunt răniţi

Un al doilea accident cumplit: patru morţi, iar alţi patru sunt răniţi

patru morti 1

Patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, în urma unui accident care a avut loc duminică, în afara localităţii Bălţaţi din Iaşi, din cauza unui şofer care a efectuat în trafic o manevră neregulamentară de întoarcere.

„În jurul orei 13,55 am primit un apel la serviciul 112, prin care ne semnala că pe DE 583, în afara localităţii Bălţaţi, s-a produs un accident. Din primele cercetări efectuate, conducătorul unui autoturism aflat în trafic ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere, maşina fiind lovită de un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, cei patru ocupanţi ai maşinii au decedat. În prezent, se continuă cercetările pentru a se stabili întreaga situaţie de fapt”, a declarat pentru AGERPRES Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor SMURD Iaşi, alte patru persoane, care se aflau în cea de-a doua maşină, au fost rănite, dar sunt conştiente, doar două acceptând să fie transportate la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ pentru evaluare medicală.

Totodată, o autospecială ISU care se îndrepta spre locul accidentului a fost lovită de o altă maşină, după ce şoferul acesteia a întors pentru a evita coada formată în urma evenimentului rutier. Niciunul dintre salvatori nu a fost rănit, ei continuându-şi deplasarea pe jos, au precizat reprezentanţi ai ISU

Parteneri