Un remediu inedit te scapă de varice, fără bisturiu

Multă vreme, mii de femei şi de bărbaţi care sufereau de „boala venelor umflate”scăpau de dureroasele şi inesteticele umflături ale picioarelor cu ajutorul bisturiului. În timp, au fost lansate şi metode mai blânde de tratament care au „topit”umflăturile : cu laserul, la aburi, cu injecţii sau cu ciorapii medicinali etc.
VARICE
Când nu este tratată la timp, boala varicelor are complicaţii severe, iar bolnavul poate rămâne invalid.
Cu ajutorul unui remediu naturist, lansat de medicita tradiţională, varicele „ se topesc”. De aceea, leacul poate fi urmat de bolnavii cu varice care nu vor să apeleze la ajutorul bisturiului, dar şi de cei care au încercat, fără succes, alte remedii. Tratamentul durează o lună şi, după 30 de zile de pauză, procedura trebuie repetată, până când varicele dispar.
Ingrediente folosite pentru obţinerea leacului: 600 ml suc de ceapă roşie şi 300 g miere de salcâm.
Preparare: Ceapa se toacă foarte mărunt, apoi se stoarce printr-un tifon des. Sucul obţinut se toarnă într-o sticlă; după aceea, adăugaţi mierea şi amestecaţi foarte bine, până când preparatul se omogenizează. Leacul se păstrează la frigider.
Cum se administrează: După fiecare masă principală, luaţi câte 50 g din acest preparat. Tratamentul trebuie urmat, fără întrerupere, timp de o lună.
Sursa : Click.ro