6 pași simpli prin care să organizezi un babyshower

6 pasi simpli prin care sa organizezi un babyshower

     Venirea pe lume a unui copil este un prilej bun de a sărbători această bucurie împreună cu persoanele apropiate. Dacă ai în jurul tău o femeie însărcinată și ți-ai dori să îi organizezi o petrecere surpriză, mai jos vei găsi o listă cu indicații pe care să le ai în vedere pentru a realiza o astfel de întâlnire.

Iată cele 6 idei pe care ai putea să le iei în considerare pentru a avea parte de o petrecere reușită!

  1.   Organizare

Dacă vei organiza o petrecere surpriză este foarte important să pui toate detaliile la punct astfel încât viitoarea mămică să nu se prindă. Ai putea începe prin a face o listă de invitați pe care să îi chemi la ora și locația stabilită, iar în ziua evenimentului ar fi indicat să le reamintești printr-un mesaj detaliile evenimentului.

  1.   Locație

În funcție de anotimp și de preferințele părinților alege un loc în care atât ei, cât și invitații să se simtă confortabil. Dacă vremea îți permite ai putea organiza ceva în aer liber, dacă nu, la un restaurant în care să încapă toți invitații sau la viitori părinți acasă. De obicei este o petrecere a fetelor, însă nu este o regulă și cheamă persoanele importante.

  1.   Cadouri

Dacă nu este o petrecere surpriză, o puteți ruga pe viitoarea mămică să facă o listă cu lucruri pe care și le dorește. În caz contrat puteți să-i cumpărați cele necesare pentru copil, cum ar fi un cărucior pentru bebe pe care îl poți găsi la altex.ro, în funcție de preferințele și bugetul de care dispuneți sau un scaun auto, un pătuț sau alte obiecte costisitoare și folositoare. Poți face puțin research pentru a descoperi ce produse au achiziționat deja viitorii părinți.

  1.   Activități

Activitățile pot fi opționale în funcție de dinamica petrecerii pe care vă doriți să o organizați și în funcție de cum își dorește mămica. Dacă vă doriți ceva simplu, ați putea organiza acest babyshower cu scopul de a socializa și a petrece timp împreună. În caz contrar poți pregăti diverse jocuri, activități prin care să petreceți timp frumos împreună, dar și să fiți fericiți.

  1.   Mâncare

Dacă petrecerea va fi la restaurant vei avea un stres în minus, însă dacă nu se va proceda așa va trebui să realizezi un meniu și să pregătești preparatele. Cea mai simplă și accesibilă variantă ar fi să pregătești niște platouri cu gustări din care toată lumea să se servească. Nu uita să ai grijă și de persoanele care au alte regimuri alimentare pentru a se putea bucura toată lumea de acest eveniment.

  1.   Decorațiuni

Pentru a crea un spațiu cât mai drăguț și primitor ai putea opta pentru a-l decora cu decorațiuni, astfel încât atmosfera să fie cât mai primitoare. Poți realiza și un colț de poze în care oamenii să se pozeze și să creeze amintiri.

 

În concluzie, chiar dacă acest gen de eveniment este împrumutat din străinătate, la baza are un scop nobil prin care poți face o viitoare mămică să se simtă importantă și iubită.

Sursă foto: freepik.com

Parteneri