Alimentul pe care să nu-l pui în nicio salată. Mihaela Bilic „Mi se pare ridicol”

Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din țară, a dezvăluit care este alimentul pe care nu ar trebui să îl adăugăm niciodată în salată. Este bogat în grăsimi și calorii, fiind o opțiune mai puțin potrivită pentru cei care doresc să slăbească sau să se mențină.

Salatele se numără printre cele mai rapide preparate în sezonul cald, fiind răcoritoare și pline de nutrienți. Medicul nutriționist a venit cu câteva recomandări importante în privința alimentelor cu multe grăsimi și susține că brânza nu este deloc destinată persoanelor care vor să se mențină.

Se pare că aceasta poate sabota dieta, mai ales dacă este cumpărată din comerț, ținând cont că nu știm exact ce conține. Așadar, chiar dacă este delicioasă, nu este indicat să fie consumată într-o salată.

„Este ridicol de mică, mai ales pentru cei care spun: nu mai mănânc pâine, că pâinea îngrașă, și mănânc roșiile goale cu brânză. Când mă uit la pachetele de brânză trase în țiplă, la 500 de grame, mi se pare ridicol, iar ăla de 100 nici nu poți să-l tai în două, este o felie mai grosuță.

Brânza este un fel de superlapte, nu putem să-l mâncăm decât dacă la masa respectivă punem roșii și poate o feliuță subțire de pâine și gata, dar ni s-a dus rația de 300-400 de calorii și pare că nu am mâncat mare lucru”, a spus Mihaela Bilic, notează spynews.ro, potrivit b1tv.ro.