AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Andreea Gheorghe, Sorana Indrieș și Alina Nagy-Ghinea, creatoarele insulei plutitoare Terra Lunara

Trei studente din Timișoara au cucerit inimile publicului la evenimentul West Side Flower Fest, organizat în București

Parcul Drumul Taberei din București, Sectorul 6, a fost gazda unui eveniment impresionant plin de culoare și inovație: West Side Flower Fest. Acest festival a evidențiat aptitudinile remarcabile ale studenților de la Facultatea de Inginerie și Tehnologii Aplicate din Timișoara, stârnind admirație și entuziasm.

Un punct de atracție major a fost Terra Lunara, o insulă plutitoare și o capodoperă ecologică concepută de Andreea Gheorghe, Sorana Indrieș și Alina Nagy-Ghinea, trei studente talentate la peisagistică, care au obținut locul secund în categoria Premiul Publicului cu 9319 de voturi.

Alături de Terra Lunara, alte două echipe din aceeași facultate au prezentat proiecte inovatoare legate de soluții ecologice pentru grădini, subliniind importanța sustenabilității și abilitățile lor de a gestiona resursele naturale în mod eficient.

Sub îndrumarea unui corp docent dedicat, format din Prof. univ. dr. Berar Cristian, Șef de lucrări dr. Țota Cristina, Asistent dr. Silivășan Marius, Asistent dr. Danciu Mihai și Asistent Vlad Rada, studenții au transformat ideile lor creative în proiecte concrete.

Felicitări tuturor participanților, în special Andreei Gheorghe, Soranei Indrieș și Alinei Nagy-Ghinea, pentru pasiunea și dedicația lor care demonstrează că, cu viziune și muncă, visele pot deveni realitate. Sunteți o inspirație pentru toți! 🥳🌟

Terra Lunara 2

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!