AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Vrei să înveți să confecționezi aranjamente florale? Interact Opera vă invită la proiectul “Culori de primavara”

Interact Opera vă invită la proiectul “Culori de primavara

Primăvara este momentul renașterii, al culorilor vii și al florilor care își fac apariția, împrăștiind frumusețe și proaspătate în jurul nostru. Ce mod mai bun de a sărbători acest anotimp decât prin învățarea artei de a crea aranjamente florale? Interact Opera vă invită cu entuziasm la evenimentul nostru „Culori de Primăvară”, un atelier dedicat pasionaților de frumos, creativitate și natură.

Unde și când?

Locație: Institutul Francez din Timișoara, un spațiu cultural emblematic care promovează frumusețea și finețea artelor. Aici, veți avea ocazia să vă scufundați într-o atmosferă inspirațională, perfectă pentru a explora și a exprima creativitatea.

Data și Ora: Vineri, 5 aprilie, începând cu ora 17:30. Marcați-vă calendarele și pregătiți-vă pentru o seară magică, unde florile și culorile vor juca rolul principal.

Detalii participare

Contribuție: Pentru a vă asigura locul la acest atelier unic, este necesară o donație minimă de 60 lei per persoană. Și pentru că experiențele memorabile sunt întotdeauna mai bune împreună, dacă decideți să veniți cu un prieten, costul de participare este de doar 50 lei de persoană. O oportunitate perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi, învățând ceva nou și frumos.

Activitatea

La atelierul „Culori de Primăvară”, veți fi ghidați pas cu pas în procesul de confecționare a aranjamentelor florale. Indiferent dacă sunteți începători sau aveți deja experiență în lucrul cu florile, veți descoperi tehnici și secrete ale aranjamentelor florale care să vă îmbogățească abilitățile creative. Vom explora diferite stiluri, de la cele clasice până la cele moderne, toate prin prisma frumuseții efemere a florilor.

Înscriere

Pentru a vă asigura participarea, vă rugăm să vă înscrieți AICI. Locurile sunt limitate, așa că vă încurajăm să vă rezervați cât mai curând posibil.

Un eveniment pentru toți

Invităm pe toți cei care iubesc frumusețea, natura și arta să se alăture nouă în această aventură creativă. Vă promitem o seară de neuitat, plină de învățare, creativitate și, bineînțeles, frumusețea fără egală a florilor.

Nu ratați ocazia de a vă îmbogăți sufletul și de a vă dezvolta abilitățile creative la „Culori de Primăvară”! Vă așteptăm cu drag să confecționați aranjamente florale alături de noi și să sărbătorim împreună magia primăverii. 🌸💐🌷🌹

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!