BIOENERGETICIANUL SERGHEI LAZAREV: „ATUNCI CÂND BÂRFIM PE CINEVA, PRODUCEM UN TRAUMATISM PERSOANEI DAR ȘI PROPRIULUI CÂMP ENERGETIC”

 

Cunoscutul bioenergetician rus Serghei Nicolaevici Lazarev afirma in cartile sale: “Atunci cand barfim pe cineva producem un traumatism persoanei respective dar si propriului camp energetic”.

Ne permitem prea des sa ii vorbim de rau pe ceilalti, iar noi sa ne plangem de soarta. Cele mai periculoase sunt vorbele rele la adresa parintilor, copiilor si rudelor.

Prin ce sunt periculoase vorbele si gandurile rele?

Cand ne gandim la cineva se creeaza o punte energetica intre noi si acea persoana. Are loc un schimb de informatie si, mai ales, de energie.

Barfa si gandurile urate reprezinta un traumatism aplicat omului impotriva caruia acestea sunt indreptate si in acelasi timp, distrugerea propriilor structuri karmice.

In prezent, energetica Pamantului este atat de puternica incat si gandurile rauvoitoare despre un om sunt suficiente pentru a-i produce un rau.

Subconstientul nostru este atat de deformat, incat suportarea raului nu este o conditie suficienta pentru pastrarea integritatii sufletului si a trupului.

In contextul actual, principala conditie pentru supravietuire o constituie eforturile constiente indreptate spre schimbarea propriei persoane.

Nu este suficient fim buni si sa nu facem rau nimanui, trebuie sa fim activ de buni.

Orice om care-si incepe ziua cu rugaciunea: “Doamne, da rudelor si cunoscutilor mei sanatate, iar mie rabdare”, are toate sansele sa traiasca o viata sanatoasa si longeviva.

Traumatismul produs de vorbele urate se poate manifesta nu numai la nivelul fizic si nu tocmai brusc. Poate incepe destramarea structurilor spirituale, iar cand apar nenorocirile, bolile rudelor sau copiilor, abia daca ne mai aducem aminte de vorbele spuse si nu ne dam seama ca acestea ar putea avea drept cauza barfa.

Mai mult, pe secretele.com