A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Medic: Doctorii să nu mai prescrie chimioterapie. Tumorile se extind, efectele sunt catastrofale. Citostaticele sunt medicamente din care se câștigă „foarte mult”

5 285.491

Medicul Teofil Lungu de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială Cluj face apel către doctori să nu mai prescrie chimioterapie în cazurile de cancer la cap sau la gât, pentru că nu au rezultate, tumorile se extind, iar efectele sunt „catastrofale”, el spunând că sunt sute de astfel de cazuri.

Teofil Lung, fost şef al Clinicii de Chirurgie Maxilo – Facială din Cluj-Napoca, a declarat că la această unitate medicală ajung foarte mulţi pacienţi cu cancer la cap sau la gât care au urmat chimio şi cobaltoterapie şi la care tumorile canceroase s-au extins, potrivit  MEDIAFAX.

„Am un mesaj către colegii medici, pentru că fenomenul este, deja, unul cronic, sunt sute de cazuri. Medicii la care se prezintă pacienţii au învăţat în şcoală şi au imprimat în mintea lor de medici ideea că în secolul XXI cancerul se rezolvă cu chimioterapie şi cobaltoterapie. Fac o mică biopsie pacientului şi îl trimit spre aceste terapii. Sunt sute de cazuri care au trecut prin aceste faze şi nu au niciun rezultat. Mesajul meu vine spre aceşti colegi medici, că acest cancer de cap şi gât nu reacţionează nici la chimioterapie, nici la cobaltoterapie, indiferent cât sunt de performante”, a declarat Lung.

El a spus că sunt „pacienţi iradiaţi cu aparatură ultramodernă, care au ajuns la clinică având tumora în extensie”.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Să ştie pacienţii că foarte multe forme de cancer noi le putem vindeca în proporţie de sută la sută. Sunt situaţii în care aceste cancere, prin terapie chirurgicală bine dirijată, se vindecă în totalitate, fără chimioterapie sau cobaltoterapie. Îi rog pe colegii mei medici să renunţe la aceste idei de a face terapiile acestea”, a  mai afirmat Lung.

Potrivit acestuia, chimioterapiile distrug măduva hematoformatoare, iar organismul este pus în situaţia de a nu se mai putea apăra.

Teofil Lung a adăugat că citostaticele sunt medicamente din care se câştigă „foarte mult”, fiind cele mai scumpe de pe piaţă, iar unii medici „din asta trăiesc”.

„Unii din asta trăiesc, îi trimit pe pacienţi să facă şedinţe de chimioterapie, chiar dacă nu e cazul, sunt afaceri extraordinare. Nu există tumoare pe lumea asta, şi este dovedit histopatologic, care să fie tratată cu chimioterapie şi să dispară. Nu am văzut asta în 40 de ani de carieră”, a afirmat Teofil Lung.

Aurelia Apostol, AMPress

loading...
5 Comentarii
 1. ADRIAN spune

  ATUNCI CU CE SE TRATEAZA CELULELE CANCEROASE…SI ALTE TUMORI?🤔

  1. Wiltis spune

   Dacă vei înțelege ce se spune aici:
   https://drive.google.com/open?id=1Y3yTY0Pi6tBcRypwVRFoJ6KMx8WvCRLx,
   vei înțelege și cu ce se tratează.

 2. Wiltis spune

  >> Citostaticele sunt medicamente din care se câștigă
  „foarte mult”<<
  Nu sunt medicamente, ci otrăvuri, ca multe alte așa-zise
  medicamente, care fac mult mai mult rău decât bine!
  În lumea medicală, e cunoscut faptul că citostaticele au o
  'eficiență' de nici 3% (unii zic ‘cel mult 5%’), dar, cu toate
  astea, se prescriu fără nici un discernământ. Motivul?
  E simplu: PROFITUL!!!
  Citește mai departe aici:
  https://drive.google.com/file/d/11-Cds9sq-g5RRzr0FgOsDt2WwMQX1BWK/view?usp=sharing

 3. Roşca Raisa spune

  Eu sunt una din persoanele care a suportat o operaţie oncologică dar nu am primit chimii. Şi mă ţine Dumnezeu în paza Lui deja 14 ani. Chiar chirurgul care m-a operat mi-a zis să nu fac aceste chimii, că oricum rata de supraveţuire e de 5 ani. În schimb, am folosit şi mai folosesc şi acum remedii naturiste pe care medicii nu le recunosc drept tratament împotriva cancerului.

  1. alina spune

   Deci, lamaia si busuiocul nu vindeca de cancer…sa va fie clar! Unii medici delireaza, sunt criminali!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult