AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Luptă în patru pentru titlu? Iată cine sunt rivalele FCSB în Liga 1

Pentru fanii FCSB, acest sezon reprezintă o nouă oportunitate să spere că echipa lor poate să cucerească titlu. De altfel, bucureștenii erau lideri în Liga 1 după 18 etape, astfel că ei beneficiază și de statutul de favoriți ai bookmakerilor.

 

Totuși, echipa lui Elias Charalambous va avea de înfruntat adversari puternici. Cine pune un pariu live la fotbal poate profita de cotele excelente ale roș-albaștrilor, iar fanii adevărați pot miza pe ei chiar în lupta pentru titlu.

Cine sunt principalele rivale ale FCSB la titlu

 

CFR Cluj

 

Fără îndoială, echipa care a câștigat cinci titluri consecutive, serie oprită în 2023 de Farul Constanța, este una dintre trupele capabile să câștige din nou campionatul. Cu Andrea Mandorlini pe bancă, CFR a demonstrat că poate fi o echipă mai spectaculoasă decât obișnuia să fie cu Dan Petrescu în postura de antrenor. Totuși, ardelenii au arătat și semne de slăbiciune. 

 

Astfel, după 18 meciuri, la data redactării acestui articol, gruparea din Cluj avea doar 32 de puncte, cu 5 mai puține decât FCSB și tot la fel de multe precum Universitatea Craiova. În aceste condiții, italianul de pe bancă nu ar trebui să fie surprins dacă apar amenințările cu demiterea din partea conducerii. Totuși, CFR este considerată de către bookmakeri și analiști drept a doua favorită la titlu. 

 

Rapid București

 

În anul în care celebrează centenarul clubului, Rapid încearcă să forțeze câștigarea campionatului, însă giuleștenii nu traversează cea mai bună formă. Trupa lui Cristiano Bergodi și-a văzut șansele mult diminuate, după înfrângerea 2-3 cu U Cluj, pe teren propriu, și remiza 0-0 de la Botoșani. Totuși, suporterii alb-vișiniilor speră ca pauza de iarnă să vină cu transferuri inspirate și cu revirimentul luptei lor.

 

Vestea bună pentru rapidiști este că ei sunt la doar 6 puncte distanță de primul loc, după 18 etape din Liga 1, iar diferența se va înjumătăți odată cu intrarea în faza play-off-ului. Astfel, cu o ultimă parte a sezonului în forță, Rapid poate să îndeplinească visul fanilor săi și să câștige primul titlu după nu mai puțin de 21 de ani de pauză!

 

Universitatea Craiova

 

Cea de-a patra favorită la titlu este Universitatea Craiova. Cu bulgarul Petev pe banca tehnică, oltenii au început să lege victoriile, învingând chiar și CFR Cluj acasă, cu 1-0. Elvir Koljic pare a-și fi recăpătat forma de odinioară și inspirația în fața porții, iar Vlădoiu, Bancu, Creț, Mitriță și Markovic vor da totul cu speranța că prind lotul pentru Euro 2024.

 

Pe de altă parte, oltenii au un adevărat complex atunci când vine vorba despre titlul în Liga 1. Ei își propun an de an o astfel de performanță, sunt prezenți în faza play-off-ului, dar nu reușesc să pună mâna pe trofeu. Rămâne de văzut dacă Universitatea Craiova își va depăși acest complex chiar în acest sezon.

 

În concluzie, FCSB are de înfruntat o opoziție serioasă în lupta pentru titlu. Deși sunt principalii favoriți, bucureștenii trebuie să le facă față rivalilor de la Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Pariază și tu cu atenție și responsabilitate pe partidele din Liga 1, profitând de cotele excelente puse la dispoziție de către bookmakeri!

 

Sursa foto: Unsplash.com

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!