Metoda prin care este DISTRUSĂ bacteria care duce la gastrită, arsuri și ale afecțiuni gastrointestinale

Sănătatea noastră este în strânsă legătură cu modul de a ne alimenta. Așadar, trebuie să fim foarte atenți la ce mâncăm, să evităm excesele și să facem alegeri sănătoase.

Dacă nu suntem atenți, putem dezvolta o neplăcută afecțiune cum este gastrita.
Această boală este o inflamație a pereților stomacului, care îl protejează de sucurile gastrice. Gastrita se produce în mucoasa gastrică, atunci când aceasta se inflamează.

Factorii care conduc la deteriorarea stomacului sunt: alcoolul, tutunul, mâncarea grea, medicamentele puternice, infecțiile sau intervențiile chirurgicale.
Simptomele sunt diverse. Helicobacter pylori este bacteria cunoscută pentru multe suferințe ale stomacului. Ea se transmite, de obicei, prin apă și alimente contaminate.

Distribuie prietenilor

Duce la multe probleme gastrice și nu se elimină doar cu alimentație, așaadar vă propunem un remediu natural care vă ajută să distrugeți nedorita bacterie Helicobacter pylori.

Aveți nevoie de un broccoli de dimensiuni medii, spălat bine, stropit cu oțet și tocat. Apoi amestecați cu 200 ml apă filtrată și un vârf de sare. Faceți tot amestecul smoothie și consumați-l de îndată.
Beți acest remediu cel puțin de trei ori pe săptămână și veți fi uimiți de rezultat. Aceasta este modalitatea cea mai ieftină și simplă, dar și naturală de a scăpa de Helicobacter pylori.

Sursa – doctorulzilei.ro