Pisicile apără casa de spiritele rele și aduc bunăstare, nu doar sufletească!

 

Pisica- animalul magic!
Aura acestui animal este atat de puternica incat poate proteja intreaga familie si intreaga casa. Vrem sa iti spunem ca pisicile nu se perinda pe langa picioarele tale pentru ca le este foame sau vor atentie, ci pentru ca au o forta magica, astrala, prin care vor sa te protejeze.
Cel care goneste pisica in acest moment, indeparteaza energia pozitiva. Data viitoare, trateaza cu afectivitate pisica, iti vrea doar binele!
Pisica protejeaza caminul de energiile negative si de spiritele rele. Pisica te ajuta foarte mult daca te muti intr-o casa noua sau mergi intr-un loc unde s-au petrecut lucruri rele.
Atunci cand pisicile torc, ajuta chiar la tratarea anumitor afectiuni osoase, deoarece emana o energie de aproximativ 25 Hz.

Spiritele rele!
Atunci cand o pisica simte un spirit in casa, incepe sa il urmareasca pentru a-i afla intentiile. Pentru a se asigura ca acest spirit nu ii distruge mediul energetic, pisica face tot posibilul sa elimine spiritul. Daca nu functioneaza, pisica incearca sa prinda entitatea in aria sa energetica si sa o scoata din casa. De aceea in anumite traditii apar spirite rele ce zboara pe pisici.
Ai mare grija si fii cu bagare de seama atunci cand pisica ta priveste intr-un punct fix. Aceasta postura poate reprezenta prezenta unui spirit rau. Pentru a-ti ajuta pisica sa elimine acest spirit, citeste o rugaciune sau da foc la salvie alba – ajuta mult in cazul indepartarii spiritelor rele.
Aura energetica a pisicii este atat de puternica, incat poate indeparta orice energie negativa. De aceea persoanele care comunica cu spiritele, nu tin pisicile in camera, deoarece sperie spiritele.
Pisica, bunastarea si casa!
Prezenta pisicii ne protejeaza si de blesteme. Atunci cand ai o discutie cu o persoana, pe care o banuiesti ca ar vrea sa iti faca rau, tine mana pe pisica. Pe cea stanga tine-o in zona gatului iar pe cea dreapta pe coada. Astfel vei fi conectat complet cu pisica si te va proteja de energiile negative.
Cum pisicile detin energie cosmica, ele aduc energie pozitiva in casa, protejand astfel intreaga familie si atragand bunastare. Pisicilor le place sa stea in…
Citește mai mult pe Secretele.com