Remediul natural imbatabil din bucătăria ta!
Există un condiment care este de-a dreptul miraculos. Pe lângă gustul fabulos pe care îl dă mâncărurilor și salatelor, atunci când este folosit proaspăt sau uscat, el vine cu o sumedenie de proprietăți vindecătoare.
Cimbrul este folosit în tratamentul sclerozei multiple, a lupusului, a artritei reumatoide și a fibromialgiei.
Consumul regulat de cimbru va accelera procesele de vindecare în organism, iar efectele sale curative vor fi vizibile în câteva zile.
Preparați un decoct din cimbru, pentru a vă bucura de proprietățile sale uluitoare!
Aveți nevoie de:
O mână de cimbru (proaspăt sau uscat)
O ceașcă cu apă fierbinte
Miere (opțional)
Spălați cimbrul, dacă e proaspăt, și așezați-l într-un castron. Fierbeți apa și când clocotește, turnați-o peste cimbru.
Lăsați câteva minute să infuzeze, după care strecurați. Puteți adăuga miere, dacă doriți să aibă un gust dulce.
Beneficiile acestei plante:
Reglează tensiunea arterială
Vindecă tusea persistentă și bronșita
Ajută la formarea globulelor roșii
Tratează oboseala cronică
Tratează astmul
Vindecă durerile de gât, laringita
Alungă amețelile, lupusul și fibromialgia
Vă scapă de artrita reumatoidă, de scleroza multiplă și ameliorează simptomele tiroidei Hashimoto
Specialiștii în medicină naturistă folosesc cimbrul și uleiul de cimbru pentru toate aceste afecțiuni.
Sursa – doctorulzilei.ro