AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Remediul natural imbatabil din bucătăria ta!

 

Există un condiment care este de-a dreptul miraculos. Pe lângă gustul fabulos pe care îl dă mâncărurilor și salatelor, atunci când este folosit proaspăt sau uscat, el vine cu o sumedenie de proprietăți vindecătoare.

Cimbrul este folosit în tratamentul sclerozei multiple, a lupusului, a artritei reumatoide și a fibromialgiei.
Consumul regulat de cimbru va accelera procesele de vindecare în organism, iar efectele sale curative vor fi vizibile în câteva zile.

Preparați un decoct din cimbru, pentru a vă bucura de proprietățile sale uluitoare!

Aveți nevoie de:
 O mână de cimbru (proaspăt sau uscat)
 O ceașcă cu apă fierbinte
 Miere (opțional)

Spălați cimbrul, dacă e proaspăt, și așezați-l într-un castron. Fierbeți apa și când clocotește, turnați-o peste cimbru.
Lăsați câteva minute să infuzeze, după care strecurați. Puteți adăuga miere, dacă doriți să aibă un gust dulce.

Beneficiile acestei plante:
 Reglează tensiunea arterială
 Vindecă tusea persistentă și bronșita
 Ajută la formarea globulelor roșii
 Tratează oboseala cronică
 Tratează astmul
 Vindecă durerile de gât, laringita
 Alungă amețelile, lupusul și fibromialgia
 Vă scapă de artrita reumatoidă, de scleroza multiplă și ameliorează simptomele tiroidei Hashimoto

Specialiștii în medicină naturistă folosesc cimbrul și uleiul de cimbru pentru toate aceste afecțiuni.

Sursa – doctorulzilei.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!