Top 3 destinații de vis pentru luna de miere

Top 3 destinatii de vis pentru luna de miere

       Prima vacanță în calitate de soț și soție poartă denumirea simbolică de „luna de miere”, deși în realitate puține persoane petrec chiar atât de mult timp. Este recomandat ca noua familie întemeiată în fața lui Dumnezeu să își planifice o călătorie după eveniment pentru a se relaxa și deconecta de la stresul generat de organizarea nunții. Bugetul joacă un rol important în alegerea destinației pentru luna de miere, precum și perioada în care sunteți disponibili pentru vacanță. Țineți cont și de dorințele și nevoile voastre, ale amândurora, înainte să rezervați concediul.

Iată mai jos 3 destinații pe care le poți alege pentru luna de miere astfel încât să aveți parte de peisaje de vis și momente unice ca soț și soție

  •         Palma de Mallorca

Spania este deja celebră pentru arhitectura deosebită, atmosfera relaxantă de la plajele sale precum și pentru experiențele culinare de neratat care vă vor mângâia toate simțurile. Pentru o aventură completă, puteți alege să vă petreceți luna de miere pe cea mai mare insula a Peninsulei Iberice. Dacă ați ajuns pe insulă, rezervați-vă câteva zile pentru a sta la plajă. Dacă vrei să vă bucurați de apele turcoaz și limpezi, alegeți Cala Blanca, o plajă situată în partea de nord-vest. Dacă vreți să aveți parte de o priveliște fascinantă și impresionantă printre stânci, atunci puteți opta pentru Cala Formentor. Printre cele mai mari acvarii din Europa se află în Palma de Mallorca așa că ar fi păcat să nu îl treceți pe lista voastră de obiective turistice pe care să le vizitați. Dacă vă pasionează istoria, atunci cu siguranță veți fi impresionați de castelul construit în stil gotic numit Castelul Bellver unde puteți vizita turnul, capela și castelul.

  •         Puket

Plaja spectaculoasă, cultura impresionantă și aventurile la care puteți participa sunt principalele motive pentru care ar trebui să optați pentru o vacanță pe insula Puket în luna de miere. Este o destinație de neuitat, cu peisaje fascinante și o istorie deosebită a locului. Dacă vreți să vă bucurați de plajele care par a fi infinite și de nisipul fin al acestora, alegeți o vacanță în Puket, Thailanda și vă veți deconecta cu succes de la stresul zilnic și veți avea parte de experiențe unice. Pe karpaten.ro găsiți o gamă variată de oferte de vacanță unde te vei bucura de bogăția culturală și istoria controversată a insulei. De pe lista obiectivelor turistice de vizitat nu trebuie să vă lipsească Templul Big Buddha, golful Phang Nga Bay și Parcul Național Khao Phra Thaeo.

  •         Dubai

Dacă vreți o destinație până la care să aveți un zbor direct și unde să vă puteți bucura de soare indiferent de anotimp atunci puteți merge în Dubai. Condițiile de călătorie sunt ușoare și în mai puțin de 5 ore de zbor ajungeți pe teritoriul orașului din Emiratele Arabe Unite care s-a dezvoltat atât de mult, din toate punctele de vedere, în ultimii ani. De pe lista activităților voastre nu ar trebui să lipsească o sesiune de shopping la cel mai mare mall, Dubai Mall, câteva zile de plajă, precum și vizitarea unor obiective turistice cum ar fi Dubai Marina, Dubai Miracle Garden sau Burj Khalifa.

Alegeți una dintre cele 3 destinații sugerate mai sus pentru luna voastră de miere și cu siguranță vă veți întoarce acasă mai relaxați dar și mai încărcați din punct de vedere cultural i spiritual.

Sursă foto: freepik.com 

Parteneri