Alege un model și vezi cum funcționează mintea ta!

test

Stiai ca sunt oameni care pot afla cum functioneaza mintea altei persoane doar analizand deciziile pe care aceasta le ia? Alege un model si vezi cum functioneaza mintea ta.

1. Clar si distinct
Acesta este un model care simbolizeaza simplitatea. Nu iti place sa complici lucrurile. Iti place sa pastrezi lucrurile in ordine pentru a le vedea clar. Atunci cand apare o situatie complicata, iti place sa o descompui in pasi mai mici si mai simpli si sa-i rezolvi pe rand. Nu-ti place sa iei decizii pripite, fara sa analizezi indeajuns o situatie.

2. Interconexiuni
Mintea ta este setata sa descopere cauzele care au dus la o anumita situatie. Chiar si un lucru simplu, la tine are implicatii profunde si nu eziti nicio clipa in a porni spre gasirea lor. Esti o fire practica, concentrata pe gasirea solutiilor si indepartea cauzelor nu repararea efectelor.

3. Simplu si direct
Daca ai ales acest model inseamna ca esti o persoana foarte directa, care evita complicatiile. Esti curajos si foarte deschis spre ceea ce simti. Iubesti simplitatea in viata.

4. Straturi complexe
Acest model este simplu si, totusi, complicat. Asa este si mintea ta, complexa si stratificata. Ceea ce-ti da o alura misterioasa, iar personalitatea ta este foarte atractiva.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri