Cea mai bună și sănătoasă gustare pentru zodia ta!

Așa cum zodiacul îți oferă diverse indicii despre sănătatea și tonusul tău, te poate ajuta să alegi și cea mai bună gustare pentru zodia ta.

Berbec
Firea Berbecului ne spune că este un mare amator de picanterii, iar gustările puțin iuți și sărate sunt pe placul lui sau al ei. Dar, în loc de mezeluri picante, ar fi mai bună o gustare cu brânzeturi și nachos.

Taur
Nativii acestei zodii apreciază foarte mult mâncărurile gătite în casă, la foc pe îndelete, savuroase și ușor condimentate. Pentru ei, mâncarea trebuie să aibă gust bogat, iar desert se servește după fiecare masă. Dar mai bune ar fi brioșele cu fructe, decât o prăjitură cu multă cremă.

Gemeni
Nativilor Gemeni și în special femeilor le plac combinațiile de dulce cu sărat. Dar le place să țină și la silueta lor și Gemenii sunt în general foarte atenți la calorii. Dacă ești născută în Gemeni, cea mai bună gustare pentru zodia ta ar putea fi o porție mică de popcorn, cu un strop de sare.

Rac
Racii au nevoie de gustări delicioase, cremoase și dulci pentru a le satisface nevoia de confort și răsfăț. Dar prăjiturile pline de crème nu țin deloc cu silueta lor. Poate că o porție mică de înghețată ar fi mult mai potrivită pentru o gustare dulce.

Leu
Zodie de vară, care se simte perfect când temperaturile cresc în iunie, Leul este mare amator de gustărele răcoritoare și dulci. Dar o porție simplă de înghețată nu este suficientă pentru ei. Trebuie să mai aibă frișcă și o cireașă în vârf. Sau mai bine doar o limonadă rece cu lămâie, mentă și flori colorate, să aibă grijă și de silueta lor.

Continuarea aici

Foto – kfetele

Parteneri