Cum afectează Super Luna sângerie cu flori, prima eclipsă totală de Lună din ultimii doi ani, fiecare zodie

Este prima eclipsă totală de Lună din ultimii doi ani, iar fenomenul se petrece pe 26 mai 2021. Din punct de vedere astrologic, impactul eclipsei ţinteşte aspectul fizic, mintea şi spiritul. Ce să faci ca să nu te încarci cu emoţii fulgerătoare, care te pot face să îţi întorci viaţa cu susul în jos?

Astrologul Lisa Stardust spune că Super „Luna de sânge cu flori ‟ (numită astfel, pentru a reflecta abundenţa de flori a primăverii) face parte dintr-o serie de eclipse, care au început primăvara trecută şi care ne-au trezit sufletele şi mintea, pentru a acţiona spre schimbare.

Această eclipsă se va desfăşura în semnul de foc al Săgetătorului, în opoziţie cu Soarele, din Gemeni. Săgetătorul este un semn zodiacal care caută adevărul, care va merge până la capătul lumii pentru a dobândi cunoştinţe – acest lucru ne va forţa să devenim oneşti cu noi înşine şi cu ceilalţi. În loc să amânăm sau să ignorăm situaţiile, vom fi împinşi cosmic să ne ocupăm de ele şi să ne confruntăm cu chestiuni care au fost băgate sub covor, începând cu 26 noiembrie 2019, ultima Lună nouă din Săgetător.

Distribuie prietenilor

Iată cum poţi să valorifici puterea Lunii sângerie, conform semnului tău zodiacal!

Berbec
S-ar putea să te simţi obosit, epuizat şi trist. Culmea, eclipsa de Lună are scopul de a te zgudui şi de a te ajuta să vezi că cerul este limita, dacă începi să lucrezi să faci lucruri mai bune. Ultima persoană la care ar trebui să renunţi este tu însuţi/însăţi. Eşti mai puternic(ă) decât ştii.

Taur
Eclipsa de Lună vine şi la tine să-ţi reamintească de valoarea ta. Nu vor mai exista scuze pentru ceilalţi, care intenţioneaă să te bage într-un con de umbră. Criticile îşi pierd puterea atunci când sunt aduse de oameni ipocriţi, care nu şi-au verificat propriul inventar. Analizează sursa înainte de a lua aceste atacuri personale – nu da putere energiei negative să se manifeste.

Gemeni
Eclipsa de Lună sângerie aduce în prim-plan relaţiile de viaţă din trecut şi îţi cere să alegi direcţia corectă, pe care să o iei în această viaţă. Vor exista lupte interne rezultate din incapacitatea ta de a face paşi înainte. Cu toate acestea, există speranţă. Eliberarea unor resentimente vechi vă va deschide către noi posibilităţi. Se recomandă să renunţi la cei care nu îţi servesc interesele.

Rac
Eşti prins în ceea ce fac ceilalţi şi te obsedează fiecare detaliu din viaţa lor. Prin urmare, a venit momentul să uiţi de reţelele de socializare şi de ce se întâmplă acolo şi să-ţi faci o curăţare mentală. Toată lumea are nevoie de ceva timp de relaxare, departe de ochii curioşi ai celorlalţi. Te vei simţi mai bine cu tine.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro