• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop special. MERCUR în VĂRSĂTOR. Cum să profiți de noua energie?

Horoscop special. MERCUR în VĂRSĂTOR. Cum să profiți de noua energie?

horoscop wekend 1

Pe 11 februarie 2023, Mercur intra in Varsator, una dintre zodiile sale preferate. Varsatorul este un semn de Aer, iar Mercur iubește semnele de Aer deoarece au calitati similare: comunicare, conștientizare, curiozitate și obiectivitate.
Saptamanile urmatoare sunt excelente pentru orice activitati care implica intelectul: invatarea, citirea, rezolvarea problemelor prin conectarea punctelor, dezvoltarea retelelor sociale sau realizarea de activitati de grup.
Cu Mercur in Varsator, suntem insetati de cunoastere si devenim deosebit de deschisi la idei noi si originale. Modul nostru de gandire este progresist si obiectiv. Comunicarea si tiparele de gandire devin spontane si liberale. Este o perioada in care gandirea inovatoare atinge un maxim.

Ce inseamna pentru fiecare zodie tranzitul Mercur in Varsator 2023?

BERBEC
Mercur in Varsator intra in sectorul tau social in care iti da o perioada excelenta sa iti impartasesti ideile si priceperea cu altii. Poti cauta inspiratie noua si vei fi mult mai inclinat sa te conectezi cu lumea ca sa o gasesti. Cooperarea e mai buna decat competitia in aceasta etapa a anului pentru tine. Ideile vorbite vor fi mai unice sau progresiste decat de obicei. Aceste tranzit iti va trezi si entuziasmul pentru un vis sau un nou proiect de viata.

TAUR
Mercur in Varsator este in sectorul tau de cariera si reputatie de unde te va influenta benefic sa comunici cu mai mult impact si sa gandesti strategii eficiente de termen lung care te vor muta mai aproape de obiectivele tale. Te vei bucura sa faci planuri bune in jobul tau iar inteligenta iti va straluci, primind recunoastere pentru ideile si metodele propuse si puse in practica. Este un timp bun in care iti va creste reputatie, vei invata lucruri ce te vor ajuta substantial in cariera si vei discuta cu succes cu altii planuri de viitor.

GEMENI
Mercur in Varsator traverseaza sectorul tau de aventura si incepe o perioada puternica in care poti explora locuri noi sau idei si concepte total noi. Mintea iti este deschisa dar are nevoie de spontaneitate si entuziasm acum ca sa fie mentinuta implicata. Caile batatorite si rutinate nu vor functiona pentru tine in acest tranzit pana pe 3 februarie. Este o perioada in care sa te bucuri de mai multa pozitivitate in viziunile tale despre viata, in gandurile si conversatiile tale. Vei imbratisa moduri noi de a privi anumite probleme si situatii pentru ca ai obosit de rutina si vechi reguli si informatii. Cauti noi orizonturi la nivelurile mentale si chiar le vei descoperi.

RAC
Mercur in Varsator se muta in sectorul tau de intimitate de unde iti va aduce atentie crescuta spre toate misterele si subtilitatile vietii. Conversatiile cu un partener iti vor aduce recompense acum. Daca ai de clarificat aspecte financiare sau de proprietate sau sa discuti subiecte delicate despre relatie, acum este un timp excelent pentru asa ceva. Este bun si pentru a-ti dezvolta strategii si planuri destepte si sa sapi intr-un subiect, desi nu e timp ideal pentru transporturi si comunicare foarte directa.

LEU
Mercur in Varsator tranziteaza sectorul tau de parteneriate si iti va influenta aceasta zona pana pe 3 februarie caci vei fi intr-o forma foarte buna de a discuta orice cu altii. Atentia va fi pe comunicarea eficienta cu un partener sau un bun prieten. Un punct de vedere opus te va ajuta sa capeti o mai puternica intelegere pentru al tau. Chiar si cand nu esti de aceeasi parere cu cineva, gandirea ce rezulta dintr-o dezbatere te va ajuta sa iti clarifici ideile. Vei cauta si vei atrage oameni ce te vor stimula sa iei decizii destepte pentru viitor.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri