Patru sloturi online dedicate Crăciunului

featured image Canva

Sărbătoarea Crăciunului se apropie cu pași repezi. Unii oameni intră în atmosfera Sărbătorilor de iarnă cu mult timp înainte de Crăciun. Începe goana după cadouri și decorațiuni, se ascultă colinde, iar timpul petrecut alături de cei dragi este mai mare.

De-a lungul timpului, Sărbătoarea Crăciunului a fost redată în diverse forme. De la piese de teatru, opere muzicale, filme și seriale, dar și jocuri. Este știut faptul că postul Diva difuzează filme de Crăciun în toată luna decembrie, așa cum radio-ul Magic FM transmite doar colinde în această lună.

În materie de jocuri, nici dezvoltatorii de jocuri de cazino nu au ignorat această sărbătoare. Companii ca NetEnt, Play’n GO, Pragmatic Play și Playtech au numeroase producții inspirate din Crăciun, iar câteva dintre cele mai populare le găsești în acest articol.

Sweet Bonanza Xmas

Unul dintre cele mai apreciate jocuri de cazino, Sweet Bonanza, beneficiază și de o versiune festivă. Față de versiunea originală a jocului, în Sweet Bonanza Xmas acțiunea se petrece într-un decor de iarnă. Iar simbolurile sunt și ele ornamentate cu zăpadă, în așa fel încât să intrăm mai ușor în atmosfera sărbătorilor de iarnă

Slotul beneficiază de 6 role cu 5 rânduri și are un sistem de recompensare Pay Anywhere. Sunt oferite plăți pentru 8 simboluri identice oriunde pe grilă, în timp ce o altă funcție apreciată este Tumble, care vine cu câștiguri în cascadă. Acadeaua Lollipop este simbolul Scatter al acestui joc, volatilitatea este medie, iar slotul oferă și rotiri gratuite care sunt inițiate de 4 simboluri Scatter.

Christmas Jackpot Bells

Un slot aflat în portofoliul companiei Playtech, un lider în domeniul producătorilor de conținut pentru casino online. Christmas Jackpot Bells face parte din categoria jocurilor de Crăciun. Volatilitatea jocului este ridicată, iar câștigul maxim ajunge până la 37.500 de ori miza. Nu oferă însă rotiri gratuite și nici dublaj, ceea ce, în opinia unor jucători, poate fi un minus. Rămâne însă un joc interesant de încercat.

Christmas Megaways

Chiar și companiile mai puțin cunoscute lansează sloturi cu tematică de Crăciun. Este și cazul acestui joc de la Iron Dog Studio, care se remarcă prin cele 117.649 de linii de plată pe 6 role. Cadourile din acest slot sunt livrate de Wild-uri, Wild-uri cu multiplicatori, câștiguri în cascadă, rotiri gratuite cu role blocate și multiplicatori progresivi. 

Utilizatorii apreciază că pot cumpăra bonusul cu sume cuprinse între 30x și 130x. Grafica este un alt punct forte al acestui joc, în special datorită animațiilor pe care le are. Și acest slot poate fi încercat la operatorii licențiați din țara noastră.

Christmas Carol Megaways

Acest slot de la Pragmatic Play oferă câștiguri de până la 20.000 de ori miza și este construit pe grila Megaways cu licență Big Time Gaming. Are 6 role verticale cu 2-7 simboluri și o rolă orizontală pe care sunt adăugate simboluri suplimentare pe rolele 2, 3, 4 și 5. Sunt nu mai puțin de 200.704 linii de plată în acest joc inspirat din povestea bătrânului zgârcit Ebenezer Scrooge, din nuvela A Christmas Carol scrisă de Charles Dickens. 

Jocul beneficiază și de o funcție interesantă: Cascading Wins. Prin intermediul ei, simbolurile care aduc câștiguri sunt îndepărtate de pe role, iar locul lor apar altele care pot aduce noi succese. Iar o altă funcție interesantă este modul Miză, cu ajutorul căruia, dacă achiți suplimentar 25% din miză, vor apărea mai des simbolurile Scatter pe ecran. Utilizatorii mai pot, de asemenea, să cumpere rotirile gratuite.

Parteneri