Trei pietre magice care atrag banii și norocul în afaceri

De-a lungul timpului, oamenii au prețuit și au purtat cu speranțe de mai bine pietrele magice! Montate în diferite bijuterii: brățări și inele, ochiul de tigru, ochiul de bou și crisoprazul sunt pietre apreciate pentru efectele lor magice de oamenii de afaceri și de artiști, de acele persoane care vor să primească un ajutor pentru atingerea unor scopuri esențiale în viața lor.
Ochiul de tigru –o piatră-care alungă insuccesele
De secole, o piatră renumită pentru puterea sa magică de a alunga insuccesele din viața oamenilor, ochiul de tigru, are un aspect foarte plăcut: este o piatră opacă, străbătută de dungi galben –aurii sau maro aurii , iar fundalul maro are o strălucire mătăsoasă. Persoana care poartă această piatră montată într-o brățară, într-un inel sau într-un ac de cravată este ocrotită de insuccese profesionale și de pagubă în afaceri. Mai mult, piatra Ochiul de tigru îl avertizează pe purtător că poate avea probleme de ordin financiar deoarece uneori piatra ”crește” în greutate, devine mai grea și deranjează, fie că piatra este montată într-un inel sau într-o brățară. Bijuteria în care este montată piatra Ochiul de tigru se poartă numai pe mâna stângă, iar inelul va fi purtat pe degetul mijlociu, inelar sau arătător de la mâna stângă. De asemenea, un semnal de bun augur îl transmite piatra în lunile: aprilie, iunie, august, octombrie și noiembrie. În aceste intervale de timp, piatra are o putere magică deosebită.
Ochiul de bou vă ajută să începeți o afacere norocoasă
Cunoscută ca o piatră cu efecte benefice în viața oamenilor, piatra Ochiul de bou este o piatră opacă de culoare maro închis, culoarea teracotei și cele mai multe exemplare sunt traversate de linii de culoare gri care se adună asemenea unei rețele. Piatra Ochiul de bou îl ajută pe purtător să înceapă bine o afacere și s-o finalizeze la fel de bine. Totodată, dacă purtătorul unui inel în care este montată această piatră este înșelat de un partener de afaceri, atunci piatra își pierde din strălucire și are un aspect întunecat.
Piatra trebuie montată la un inel ce va fi purtat pe degetul arătător al mâinii drepte ; în acest caz efectul ei magic se manifestă din plin, deoarece o ajută pe persoana care o poartă să depășească situații dificile. Când bijuteria cu această piatră este purtată la mâna stângă, piatra Ochiul de bou îl inspiră pe cel care o portă să ia decizii înțelepte. Piatra trebuie purtată în permaneță de cel care este ”proprietarul” ei. S-a constatat că piatra are o forță deosebită asupra purtătorului în lunile: februarie, aprilie, iunie și august.

Continuarea pe click.ro