A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Eşti fumător? Patru alimente miraculoase care curăţă plămânii de tutun

0 89

Bronşita, cancerul pulmonar sau pneumonia sunt doar câteva dintre consecinţele fumatului. Tocmai de aceea, îţi prezentăm patru alimente miraculoase care te ajută să îţi cureţi plămânii de nicotină. Iată despre ce este vorba:
Ghimbirul:
Mănâncă o bucată mică de ghimbir la fiecare masă, iar acesta nu numai că va îmbunătăţi digestia, dar va ajuta la purificarea corpului. În plus, ceaiul din rădăcină de ghimbir amestecat cu lămâie ajută la îmbunătăţirea respiraţiei şi ajută la eliminarea toxinelor din tractul respirator.
Grapefruitul:
Este un aliat de nădejde în lupta împotriva cancerului de plămâni, întrucât poate să prevină dezvoltarea celulelor canceroase. Acest fruct este, de asemenea, bogat în antioxidanți.
Porumbul:
Este un aliment care conţine beta criptoxantină, un antioxidant puternic ce protejează plămânii de cancer. Totuşi, trebuie să consumi doar porumb proaspăt.
Urzica:
Ea conţine mai mult de 200 de substanţe diferite, printre care oligoelemente şi minerale, perfect echilibrate pentru a curăţa şi reminaliza organismul.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Sursa – fiisanatos.info

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More